Moderniserad variant av 1924 års emblem

Landskrona BoIS emblem som det ser ut i sitt nuvarande utseende, har relativt stora skillnader mot hur det såg ut när det ursprungligen ritades och presenterades år 1924. Därför visas här en ny version baserat på 1924 års ”originalemblem”. Notera att detta enbart är en skiss, ett utkast över hur BoIS emblem skulle kunna ha sett ut!

I denna artikel kan ni läsa lite om historiken kring Landskrona BoIS nuvarande emblem: ”När BoIS blev BoIS”.

Det ”nyritade” emblemet som ni ser nedan har smalare bokstäver och en rundare, mindre spetsig form. Det är skapat utifrån det handsydda originalemblemet från 1924. Ha därför gärna överseende med eventuella ojämnheter och dylikt. Vad tycker du? Skriv gärna i kommentarsfältet nedan eller på facebook. Notera att detta endast är ett utkast på en alternativ version av det som redan är världens snyggaste emblem!

 

Nuvarande klubbmärke
Förlag på ”ny design”
Förslag på ”ny design”.

2 kommentarer till “Moderniserad variant av 1924 års emblem”

  • Ulf Stensson skriver:

    Hej , jag tycker att det nya förslaget ser just gammalt ut och bokstäverna står och ropar på varandra då det är en massa svart emellan dom ! Låt oss behålla det emblem vi har , klart mycket fylligare och syns bättre än det nya förslaget , däremot kan det gärna vara randig bakgrund som i det nya exemplet .
    Med vänlig hälsning, Ulf Stensson

  • Wictor skriver:

    Tycker vi ska ta tillbaka den gamal men lite nyare varianten från 94 tror jag det var, med kransen runt om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>