BoIS

Nu är BoISHistoria uppdaterad med nya matcher och spelare! Totalt finns nu alla 4246 matcher representationslaget spelat sedan år 1915 inlagda.

BoISHistoria har skapats, drivs och bekostas av ideella medel. Om Du gillar sidan finns det nu en slags möjlighet att stödja detta arbete! Jag har startat en insamling till förmån för organisationen MIND.

Du kan läsa mer om organisationen här:

https://mind.se/om-mind/

Denna insamling har egentligen inte något med BoIS eller fotboll att göra. Men eftersom det är något jag tycker är viktigt, tar jag mig helt enkelt friheten att använda denna kanal för att nå ut med detta. Detta inlägg blir ett avsteg från sidans syfte, att bevara och skildra BoIS historia. Men räkna med ett flöde av BoIS-historiskt material här på sidan den närmaste tiden!

Så jag skulle verkligen uppskatta om du vill ge ett bidrag!

Insamlingen och instruktioner för hur man gör finns på följande länk:

https://for.mind.se/fundraisers/davids-insamling1

En sak till: bland alla som ger ett bidrag lottar jag ut denna tavla, som jag gjort. Den visar alla hemmatröjor BoIS använt i seriespel genom tiderna, illustrerade i kronologisk ordning på denna guldinramade A2-affisch! Jag kommer via insamlingens sida att kontakta en givare 4 maj (se till att mejladressen du anger när du ger gåvan är korrekt).
Heja BoIS! ◼◻

 


 

En kommentar till “BoIS”

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>